strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ ПРОДАВАЧКИ ЗА ВО ТОБАКО – ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ, СЕРВИСЕРИ, КОМЕРЦИЈАЛИСТИ И ОПЕРАТОРИ ЗА НА ТЕРЕН!

Автор:

Датум:

јуни 2, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 2, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Вработување во Струмица на различни позиции. Се бараат:

– ПРОДАВАЧКИ ЗА ВО ТОБАКО, ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ
– СЕРВИСЕРИ
– КОМЕРЦИЈАЛИСТИ
– ОПЕРАТОРИ ЗА НА ТЕРЕН

Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333