ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА МЕБЕЛ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО, КОВАЧИ И ФАРБАР!

ноември 9, 2022

Струмичката компанија ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД вработува на следните позиции:

– ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО
– КОВАЧИ
– ФАРБАР ЗА ВО ФАРБАРА

Редовни и одлични месечни примања. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: