strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: Се вработува хигиеничарка за одржување на апартмани!

Автор:

Датум:

април 16, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 16, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

City center apartments вработува хигиеничарка за одржување на апартмани. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 977 433