ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ВОЗАЧ НА КИПЕР СО СООДВЕТНА КАТЕГОРИЈА ВОЗАЧКА И РАКУВАЧИ НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ – ДПТУГ „DIKOR CD“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

март 3, 2023

Компанијата ДПТУГ „DIKOR CD“ вработува:

– ВОЗАЧ НА КИПЕР СО СООДВЕТНА КАТЕГОРИЈА ВОЗАЧКА
– РАКУВАЧИ НА ГРАДЕЖНА МАШИНА

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 347 000

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: