ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕР СО ВОЗАЧКА Ц ИЛИ Б КАТЕГОРИЈА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 260 177!

јуни 24, 2021

Се вработува дистрибутер со возачка Ц или Б категорија во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 260 177

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: