ВО МУРТИНО И ВАСИЛЕВО: SYNOTTIP КАЗИНО ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ И МОМЧИЊА ЗА РАБОТА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО ПЛАТЕН ПРЕВОЗ – ПЛАТА ОД 26.000 ДЕНАРИ ДО 30.000 ДЕНАРИ!

октомври 3, 2022

SYNOTTIP казино вработува девојки и момчиња за работа со или без работно искуство во Муртино и Василево со вклучен платен превоз и плата од 26.000 до 30.000 денари. Сите оние кои се заинтересирани, за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 077 976 285

Платата и условите се одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: