РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ: Играта eRevollution или erev2 зема се поголем замав и кај младите во Македонија и од ден на ден станува се’ попозната!

август 22, 2020

Во последно време една Online Browser игра зема се поголем замав кај младите и станува се пополуларна. Се работи за играта eRevollution2 или erev2.

КЛИКНИ НА ЛИНКОТ: https://www.erev2.com/en/register/578

Оваа игра претставува виртуелна држава т.е. бар 60% од реалниот живот што го живееме е пресликан тука.

Секој играч си има сопствен профил кој го гради онака како што он си замислува – дали ќе биде трговец односно ке биде тајкун , дали ќе биде борец односно ќе се бори за освојување на повеќе територии за нашата еДржава или дали ќе се занимава со политика и ќе биде пратеник или претседател на еМакедонија.

Секој играч на својот профил за почеток добива неколку фирми за производство на храна и оружје како и дополнителни 10 000 сила од страна на администраторот за полесно да ја совлада играта.

Нормално секоја држава како во реалниот така и тука на играва си има свои непријатели. Претпоставувате нашите непријатели се еГрчката и еАлбанската заедница кои потпомогнати од нивната алијанса постојано пробуваат да не избришат од мапата ама безуспешно.

Целта е во ова летно топло време доколку имате малку слободно време (15-20мин) секој ден да ни се придружите и да ни помогнете да се одбраниме од нападите на еГрција и еАлбанија. Секој е битен, секој е добредојден, на секој ќе му се даде упатство како се игра оваа интересна но и заразна игра.

Ова е линкот за регистрација:

https://tinyurl.com/yyyroqxy

Во продолжение доколку се решите да и помогнете на еМакедонија имате детално објаснување за се околу играта :

https://tinyurl.com/y2y48r24

Исто така имаме и Дискорд канал каде си помагаме едни со други за побрзо развивање:

https://discord.gg/2ztQmnu

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: