strumica denes logo

ОГЛАС: МИНИ МАРКЕТ „ГАЛЕБ“ ВО БОРИЕВО, БАРА ПРОДАВАЧКА – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ И ПРЕВОЗ ОБЕЗБЕДЕН!

Автор:

Датум:

јуни 2, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 2, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Мини маркет „Галеб“ во с.Бориево, бара продавачка. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, да се јават на следните телефонски броеви: 070253027 и 071 253027. Превоз обезбеден и условите одлични.