ОДЛИЧЕН НАСТАН ВО СТРУМИЦА: НА 24 И 25 ЈУНИ БЕСПЛАТНА РАБОТИЛНИЦА ЗА МЛАДИТЕ КОИ САКААТ ДА РАЗВИВААТ КАРИЕРА ВО ДИГИТАЛНИОТ МАРКЕТИНГ!

јуни 15, 2021

📢Повик за Млади кои сакаат да развиваат кариера во областа на дигиталниот маркетинг.

Дводневна бесплатна работилница “Вовед во Дигитален Маркетинг” во просториите на Мегантик, ТЦ Глобал, Струмица.

Дата: 24 и 25 jуни, од 12:00 до 16:00 ч

Пријавувањето трае до 22.06.2021, на email: mk@megantic.net.au subject: Пријавување за работилница или на линкот https://megantic.mk/workshop/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: