Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) СЕ ИЗДАВА 85м2 НАМЕСТЕН СПРАТ ОД КУЌА ВО СТРУМИЦА НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА СО ПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ СЕКОЈ МЕСЕЦ!

Home

Се издава наместен спрат од куќа на одлична локација во Струмица.

– 85м2
– 300 евра месечна кирија
– гратис интернет секој месец

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:  078 333 158