ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „СВЕТИ ЈОВАН“, РАСПОЛАГА СО СПЕЦИЈАЛНО И МОДЕРНО СОПСТВЕНО МЕДИЦИНСКО ВОЗИЛО!

ноември 11, 2022

Специјално и модерно сопствено медицинското возило на Домот за стари лица „Свети Јован“ им стои на располагање на на сите корисници до здавствените установи, но и на сите граѓани од нашиот регион кои имаат потреба од транспорт до клиниките во Скопје и надвор од Македонија за извршување на медициснки преглед или друг вид на интервенција. Пациентите ќе бидат придружувани исклучиво со стручни медицински лица.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 072 557 001

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ