ДО 1.200 ЕВРА БРУТО ПЛАТА: Германската компанија „ИСОЛЕ“ во Струмица вработува работници во погон, монтажер и машински или градежен инженер!

мај 17, 2023

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– РАБОТНИЦИ ВО ПОГОН
– МОНТАЖЕР
-МАШИНСКИ ИЛИ ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и до 1.200 евра бруто плата на секој први.

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: