22 КАЗНИ ЗА БРЗО ВОЗЕЊЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА СТРУМИЦА!

март 13, 2023

На 12.03.2023 во периодот од 14.00 до 20.00 часот на подрачје на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената. Притоа, биле констатирани 57 пречекорување на брзината, од кои 22 на подрачје на Струмица, 21 на подрачје на Радовиш, 8 на подрачје на Валандово и 6 на подрачје на Гевгелија. Сите прекршоци биле соодветно санкционирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: