Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: ЕЛПИ ДООЕЛ ВРАБОТУВА ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР, ПЛАТА 40.000-70.000 ДЕНАРИ.

Home

ЕЛПИ ДООЕЛ ВРАБОТУВА ЕЛЕКТРО-ИНЖЕНЕР – ПЛАТА 40.000-70.000 ДЕНАРИ.

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 071/205-724 или 034/344-420 или да остават свои податоци на e-mail: elpi_turnovo@hotmail.com