Home

Perdormire
Струмица

САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: НА 14 НОЕМВРИ 30 КОМПАНИИ ПОНУДУВАЧИ НА РАБОТНИ МЕСТА НА ЕДНО МЕСТО!

Home

Епицентарот на случувања овој Понеделник ( Ноември) ќе биде токму во центарот на Струмица во Градската Уметничка Галерија.

⌚Од : до :часот, дури 3️⃣0️⃣компании понудувачи на работни места ќе бидат на едно место а вие ќе можете да го доставите вашето CV и да ги прашате на лице место кои работни позиции и можности ги нудат .

Доколку сеуште не ви е јасно за што станува збор, Центарот за истражување и анализи НОВУС во партнерство со општина Струмица организира Саем за вработување и вмрежување помеѓу млади и компании.

На овој саем освен да се вмрежите со компаниите ќе имате можност да слушнете двепанел дискусии со успешните кариерни приказни на бизнисмени и претприемачи кои исто така ќе бидат емитувани на живо на нашите социјалните медиуми и на @Global Entrepreneurs Week Macedonia

Оваа активност се спроведува во рамки на проектот “Иницијатива за социо-економско зајакнување на младите од Струмичкиот регион”, кој го спроведува Центар за истражување и анализи НОВУС, поддржан од мрежата и програмата EmploYouth – YouthHub Western Balkans and Turkey, имплементиран од имплементиран од „Ана и ВладеДивацФондација“ во партнерство со Youth Alliance Крушево со финансиска поддршка од Европската унија.

Доколку си мислите дека тоа е се што Виспремаме за првиот „Саем за вмрежување и вработување“ ќе наидете на големо ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

За посетителите на саемот, но и за тие што ќе не следат во живо на нашитесоцијални медиуми и на Global Entrepreneurship Week Macedonia, почнувајќи од : до : ќе имате можност да слушнете и двеодличнипанелдискусии заедно со бизнисмени и претприемачи од Струмица и регионот.

♂️♀️ℎℎ⬇️⬇️

#1 – ℎ
MitkoAndonov – Сопственик на „EON Eden“
Toni Kostov – Сопственик на „RiverSoft”
Jordan Kostov – Регионален Менаџер на продажба „КАМ Маркети“
#2 – ℎ
Valentina Dinova – Мастерфраншизер& CEO „Helen Doron Macedonia” и „IQ UP!“
Kosta Karamanolev – Сопственик на „Вторник Craft Bar“
GligorRizov – Сопственик на „SMX“ & „Roccad“

️Модератор на панелдискусиите: Драги Поп-Стојанов

Без разлика дали сте студент, претприемач, вработен во компанија, барате работа или баратеинспирација за почнувањесвој бизнис овој настан ќе виотвори нови перспективи и мотивација да го направите тоа што сте го замислиле

Оваа активност се спроведува во рамки на проектот “Иницијатива за социо-економско зајакнување на младите од Струмичкиот регион”, кој го спроведува Центар за истражување и анализи НОВУС, поддржан од мрежата и програмата EmploYouth – YouthHub Western Balkans and Turkey, имплементиран од имплементиран од „Ана и ВладеДивацФондација“ во партнерство со Youth Alliance Крушево со финансиска поддршка од Европската Унија.