НАСКОРО НОВО И ПОРАЗЛИЧНО ВО СТРУМИЦА: „THE FIRST“, КАФЕ БИЛЈАРД БАР ВО КОЈ СТРУМИЧАНИ ЌЕ УЖИВААТ!

март 13, 2022

Градот наскоро добива нешто ново и поразлично. Кафе билјард барот „THE FIRST“ ќе им понуди на струмичани задоволство исполнето со забава и уживање. Се гледаме наскоро на отворање!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: