strumica denes logo

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ: САЛОН ЗА УБАВИНА „ДАНИ“ СО 30% ПОПУСТ ЗА ЕДНА УСЛУГА, ЗА НАЈМАЛКУ ДВЕ УСЛУГИ СО 40% ПОПУСТ!

Автор:

Датум:

март 3, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 3, 2020

Категории:

Струмица

Почитувани,
Салон за убавина Дани продолжува со наградување на своите ценети клиенти. СЕКОЈ ДЕН ќе се избираат добитници кои ќе имаат можност да изберат еден од следниве два пакети:

1. На НАЈМАЛКУ ДВЕ одбрани услуги, услугата со најголема цена ќе се наплати со 40 % попуст.

2.При користење на само една услуга,таа се наплаќа со 30 % попуст.

Добитниците кои ќе бидат избрани имаат право да изберат еден од двата пакети и истиот да го искористат најкасно 7 дена од денот на избирањето.

ПРАВИЛАТА ЗА НАГРАДНАТА ИГРА СЕ:

1. Like на страната✅

2.Like на објавата ✅

3. Споделете ја објавата ✅

4.Тагнете се себеси или подарете некому ✅

ТЕЛЕФОН ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ: 075 874 470

-НАПОМЕНУВАМЕ ДЕКА СИТЕ УСЛУГИ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ ВЕДНАШ ПОД ОВОЈ ТЕКСТ ВО ВИД НА ФОТОГРАФИИ: