ГРАДЕЖНАТА КОМПАНИЈА „ПОРТЛАНД-ОПЦ“ ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР ИЛИ АРХИТЕКТ И ТЕХНИЧАР ЗА РАБОТА НА ОБЈЕКТИ!

јануари 13, 2023

Градежната компанија Портланд – ОПЦ Струмица вработува:

– Градежен Инженер или Архитект со Овластување за изведба

-Градежен техничар за работа на објекти
.
Плата по Договор!
Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на : 076/444-902

Или да испратат CV на info@portland.com.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: