strumica denes logo

БРЗИОТ АНТИГЕНСКИ ТЕСТ ВО „ПЗУ ЖАН МИТРЕВ ДИЈАГНОСТИК“ ВО СТРУМИЦА Е ПО НАМАЛЕНА ЦЕНА ОД 1.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јули 5, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јули 5, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

Намалени цени за брз антигенски тест во ПЗУ Жан Митрев Дијагностик Струмица. Закажете го вашиот термин на 034/320-302 или +38971 370 534 или на: infostrumica@zmc.mk.

✔️ БРЗА И ЕЛЕКТРОНСКА РЕГИСТРАЦИЈА НА ПОДАТОЦИ ОД ПАСОШ ИЛИ ЛИЧНА КАРТА
✔️ ЗЕМАЊЕ НА ПРИМЕРОЦИ ОД ВИСОКО ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ ВО СООДВЕТНИ И БЕЗБЕДНИ УСЛОВИ
✔️ РЕЗУЛТАТИ НА МАКЕДОНСКИ, АНГЛИСКИ ИЛИ ГЕРМАНСКИ
✔️ ДОБИВАЊЕ НА РЕЗУЛТАТИ ПО Е-MAIL АДРЕСА СО УНИКАТЕН QR КОД
✔️ БРЗО ТЕЛЕФОНСКО СООПШТУВАЊЕ НА РЕЗУЛТАТИ
✔️ ВИСОКО-СПЕЦИФИЧНИ И СЕНЗИТИВНИ ТЕСТОВИ ОДОБРЕНИ ОД СЗО