ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ТЕМПЕРА ДИЗАЈН ИМА ПОТРЕБА ОД ДВЕ МАШКИ ЛИЦА – АСИСТЕНТИ ВО ПРОДАЖБА НА РАЧЕН И ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ!

февруари 7, 2023

Темпера Дизајн, поради проширување на обемот на работа има потреба од вработување на две лица машки:

-Асистенти во продажба на рачен и електричен алат.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 412 091

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ