strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ХЕЛИОЦЕНТРУМ“ ВРАБОТУВА ЧУВАР!

Автор:

Датум:

јуни 26, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 26, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „Хелиоцентрум“ вработува чувар. Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 075 425 888