ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЏОЛИ МАРКЕТ ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОДАВАЧКА/КАСИЕРКА!

август 15, 2023

Џоли Маркет има потреба од продавачка/касиерка. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефоснки број:075/416-088

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ