ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „БАТЕРФЛАЈ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКИ ЗА РАБОТА НА НЕОПРЕДЕЛЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ!

јануари 9, 2023

„БАТЕРФЛАЈ“ во „Глобал“ вработува РАБОТНИЧКИ за работа на неопределено работно време.Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071 310 120

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: