Home

Perdormire
Здравје Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПИЛИНЗИ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА МРТВИТЕ КЛЕТКИ ОД КОЖАТА!

Home

ПИЛИНЗИ!

За отстранување на МРТВИТЕ КЛЕТКИ од кожата.

Го миеме лицето и телото со вода меѓутоа не можеме да ги отстраниме мртвите клетки. ТианДе нуди пилинг кој продира во кожата и длабински ја чисти. Ќе се изненадите од тоа што се ќе излезе од вашата кожа.

Се препорачува да се прави еднаш до два пати неделно.

Пилинг грозје- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/универзален-пилинг-од-грозје/
Пилинг лимон- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/универзален-пилинг-од-лимон-2/
Пилинг маслинка- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/универзален-пилинг-од-маслинка/
Пилинг млечен- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/универзален-млечен-пилинг/
Пилинг краставица- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/универзален-пилинг-од-краставица/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/