ВЕЧЕРВА УБАВА ГЛЕТКА НА НЕБОТО: НАЈГОЛЕМАТА СУПЕР ПОЛНА МЕСЕЧИНА ВО ГОДИНАТА!

јуни 14, 2022

Полна месечина во Стрелец не очекува на вечерва на 14 јуни. Ова ќе биде многу моќна и најголема полна месечина и последна за овој период.

Бидејќи ќе биде одлично и најблиску до земјата, тогаш ја нарекуваат Супер Месечина.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ