Home

Perdormire
Струмица

ВАСКО ТОДОРОВ Е НОВИОТ НАЧАЛНИК НА СВР СТРУМИЦА!

Home

12 позиции во МВР денеска добиваат нови началнички и раководни позиции по предлог на министерот за внатрешни работи во техничката влада Наќе Чулев. Во СВР Струмица се менува Танчо Пројковски со Васко Тодоров.