СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ОТПРЕСОЦИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД БРАВАРИ И МЕТАЛОСТРУГАРИ – РАБОТА ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК И ПЛАТА СОЛИДНА!

април 18, 2022

Струмичката компанија ОТПРЕСОЦИ ДООЕЛ има потреба од:

-бравари
-металостругари.

Работа од понеделник до петок од 07:00ч. до 15:00ч.

Плата солидна

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 071 348 377

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: