strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА КИ-ПАР ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР/ВИЉУШКАРИСТ!

Автор:

Датум:

јуни 19, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 19, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

📢 КИ-ПАР ВРАБОТУВА ❗️❗️❗️
🔺МАГАЦИОНЕР/ВИЉУШКАРИСТ🔻

Своите пријави кандидатите може да ги пратат на info@ki-par.com.mk или да ги достават лично во просториите на КИ-ПАР секој работен ден од 08-16h.

Тел. за контакт 📞076/210-810