СЕ ВРАБОТУВААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ ВО СТРУМИЦА – „СИЛОМАТ“ ОБЕЗБЕДУВА ПРЕВОЗ ДО РАБОТНОТО МЕСТО И ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

февруари 11, 2022

ДПТУ СИЛОМАТ ДООЕЛ Струмица има потреба општи работници. Обезбеден превоз до работното место, плата по договор и одлични услови за работа.Сите заинтересирани кандидати повеќе информации можат да добијат на телефонот 071 338 694 или директно во просториите на ДПТУ Силомат во с.Водоча.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: