strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ НЕГУВАТЕЛКИ ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

септември 30, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 30, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Се вработуваат негувателки во домот за стари лица „Отворено срце“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број  075 499 188 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.