Perdormire
Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, ДВЕ НЕГУВАТЕЛКИ И ДИПЛОМИРАН СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „АСТРЕОН“ ВО БАНСКО!

Домот за стари лица Астреон во с. Банско има ново отворени работни места. Заинтересираните кандидати/ки можат да се пријават на телефонскиот број 071/326-855.

-дипломиран социјален работник
-медицинска сестра
-две негувателки