ПЕКАРА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА МАЈСТОРИ!

март 20, 2022

Во Струмица се вработуваат мајстори за во пекара. Подетални информации и пријавување на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: