СЕ ВРАБОТУВА ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ВО СТРУМИЦА – ПОРТКОНЕКТ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

септември 6, 2023

Друштвото за економско – правен консалтинг ПОРТКОНЕКТ – КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од овластен сметководител.

Потребни квалификации се:

– Да поседува уверение за сметководител/овластен сметководител;
– Со претходно работно искуство;
– Познавање на сметководствените правила и политики.

Плата по договор.

Заинтересираните кандидати може да испратат CV на portkonsalting@gmail.com или за повеќе информации на тел. 075/311-176.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: