РЕТКА ФОТОГРАФИЈА: Дочек на Нова Година во Струмица во далечната 1977 година во некој од струмичките локали!

декември 28, 2022

Фотографија од далечната 1977 година. Инаку, станува збор за пречек на Новата година во некој од струмичките локали.

Зоран Вета – вокал

Љупчо Челебиев – соло гитара

Никола Патаров – бас гитара

Митко Соколов – тапани и вокал

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: