ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РЕЦЕПЦИОНЕР/КА!

септември 5, 2023

Хотел и ресторан Етерно вработува на позициите:

– рецепционер/ка

Повеќе информации на телефонскиот број 075 472 122 или директно во просториите на хотел Етерно на улица Агроберза бр.12 .

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: