РАСПОРЕД НА ДОКТОРИ ЗА 28 ЈУЛИ ВО РЕ-МЕДИКА ВО СТРУМИЦА!

јули 18, 2022

Распоред на доктори за Јули во Ре-Медика – Струмица:

– 28.07.2022

Д-р Катерина Китановска, радиолог – ехо на дојка, мамографија, ехо на абдомен, ртг снимки и магнет

Д-р Зоран Јовановски, гинеколог-акушер

За закажување и дополнителни информации контактирајте нè на нашите телефонски броеви: 034/334455 или 072 443 855.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: