ПРВОТО БЕБЕ ВО 2023 ОД СТРУМИЦА Е ЖЕНСКО!

јануари 2, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Убава вест споделувам со вас граѓани на Струмица и пошироко, која искрено ме израдува многу и ме направи среќен.

Пред еден час во струмичката болница се роди првото бебе во оваа Нова година. Женско е, а мајката е од селото Еднокуќево.

Нека се живи и здрави, да имаат живот исполнет со здравје, среќа и бериќет.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ