Home

Perdormire
Струмица

ПРОМОЦИЈА ЗА 8 МАРТ ВО PULSE FITNESS & SPA: ДОНЕСИ ПРИЈАТЕЛКА И ПОДАРИ И’ ПОПУСТ НА ЧЛЕНСТВОТО ОД 25%, А НИЕ ЌЕ ВИ ПОДАРИМЕ FREE ШЕЈКЕР!

Home

Донеси пријателка и подари ѝ попуст на членството од 25% попуст во рок од 3 месеци, а ние ќе Ви подариме FREE шејкер

за вашите омилени шејкови кои ќе ги добиете со 10% попуст на барот во рок од еден месец.

За повеќе информации обратете се кај менаџерскиот тим.