ПРИМЕР КОЈ РЕТКО СЕ ГЛЕДА: СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА НАГРАДИ РАБОТНИК БИДЕЈЌИ ДАЛ НАЈДОБРА ИДЕЈА ВО 2022 ГОДИНА!

јануари 12, 2023

Апостол Димитров е наградениот работник од сопственикот во германската компанија „ИСОЛЕ“ која има свое претставништво и во Струмица. Како што не информираше еден од вработените во истата компанија, Димитров дал идеја во погонот каде работи и истата била прифатена од надлежните, а во деновите што следувале, бил награден за трудот.

Вакви случаеви ретко гледаме низ компаниите низ цела Македонија, нека послужи примерот и за останатите. Браво!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: