ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ: СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ПРЕХРАНБЕНА ПРОДАВНИЦА ВО СТРУМИЦА!

август 14, 2022

Се вработуваат девојки за работа во прехранбена продавница во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333

ПЛАТА: 25.000 ДЕНАРИ

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: