Home

Perdormire
Инстаграмџија на месецот Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: КОМПАНИЈАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ ИНСТАЛАЦИИ И ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ, ВРАБОТУВА ЛУЃЕ НА ПОВЕЌЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

Home

КОМПАНИЈАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ ИНСТАЛАЦИИ И ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ДПТУ ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД НОВИ ВРАБОТУВАЊА, И ТОА НА СЛЕДНИВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

-ЕЛЕКТРО-ИНЖЕНЕР

-МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР

-ВОДОИНСТАЛАТЕРИ

-ИНСТАЛАТЕРИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

-ЕЛЕКТРИЧАРИ

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 070/214-141 или да
остават свои податоци на тел. 034/344-420.