Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА: СЕ ОТВОРА НОВO „ЛАМАР 2 ТОБАКО“, СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО ТРИ СМЕНИ!

Струмица наскоро ќе добие уште едно тобако „Ламар 2“. По тој повод, се вработуваат девојки кои ќе работат во три смени, односно тобакото ќе работи 24 часа, а во една смена ќе има осум работни часа. Плата 18.000 денари! Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 337