ОГЛАС: SPEED BURGER & PIZZA ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА И РАБОТНИЧКА ВО КУЈНА – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

јуни 17, 2020

SPEED BURGER & PIZZA со оглас за враборување.

Се бара доставувач за храна и работничка во кујна, условите и плата одлични.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации нека се јават на следниот телефонски број:

078 321 208

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: