Home

Perdormire
Реклама Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧКИТЕ БРАЌА КОИ СЕ ЛИЧНИ СТИЛИСТИ НА ФУДБАЛСКАТА ЛЕГЕНДА НЕМАЊА МАТИЧ ВО ЛОНДОН, ОТВОРИЈА СВОЈ САЛОН И ВО СТРУМИЦА!

Home

Двајцата браќа од Струмица Доне и Саше Манчеви кои во Лондон имаат свој фризерски салон и се грижат за стилот на големи фудбалски имиња меѓу кои и на Немања Матич, деновиве отворија и свој салон во својот роден град, во Струмица! Доне за Струмица Денес вели дека е пресреќен што имаат можност да се вратат онаму од каде што почнале и што ќе им понудат на струмичани нешто светско и квалитетно. „Barbershop Limited Edition“ се наоѓа на старата струмичка чаршија наспроти „Butler’s coffee bar“ на улицата „Маршал Тито“ бр.41.

Вашите резервации може да ги направите на следниот телефонски број: 077 570 778 или на инстаграм профилот @limitededitionmk.

Светско а наше! Во продолжение погледнете ги фотографиите: