НОВО ВО СТРУМИЦА: „БИО АГРО СОЛУШНС“ ВРАБОТУВА ЖЕНСКО ЛИЦЕ КОЕ Е ДИПЛИМИРАН ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНЖЕНЕР!

септември 13, 2021

Ново отворена компанија, „БИО АГРО СОЛУШНС“ има потреба од женско лице дипломиран земјоделски инженер, со познавање на англиски јазик и работа со компјутери.

Кандидатките своите CV, мотивационо писмо и препораки, може да ги достават на маил bioagrosolutions21@gmail.com

Лице за контакт 070 888 569 Ѓорѓи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: