НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради голем дефект, водата е целосно сопрена – Долниот дел од градот ќе добие целосно вода во попладневните часови, а горниот дел и населените места во вечерните!

јуни 29, 2022

ЈПКД „КОМУНАЛЕЦ“ – СТРУМИЦА:

Поради обемноста на дефектот бевме принудени целосно да ја сопреме водата. Дефектот е саниран и полека дел по дел од градот ке добива вода. Се очекува долниот дел од градот да добие целосно вода во попладневните часови додека населените места и горниот дел од во вечерните.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: