ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ ДИСПЕЧЕРИ СО ИСКУСТВО – ПОТРЕБНО Е ВИСОКО НИВО НА ЗБОРУВАЊЕ И КОМУНИКАЦИЈА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

март 18, 2023

Се бараат диспечери со искуство, со високо ниво на зборување и комуникација на англиски јазик во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 076 897 010 или да испратат CV на: axfbilling@gmail.com

Квалификуваните кандидати ќе бидат дополнително контактирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: