НОВ ОГЛАС: ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ЗАВАРУВАЧ, ЕЛЕКТРИЧАР И РАБОТНИК ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКИ ЕЛЕМЕНТИ!

јануари 3, 2022

Германската компанија „ИСОЛЕ“ ја зголемува својата дејност и бара нови работници во Струмица. Се бара:

– ЗАВАРУВАЧ
– ЕЛЕКТРИЧАР
– РАБОТНИК ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКИ ЕЛЕМЕНТИ!

Одлични услови за работа, осигурување и навремена плата согласно квалификацијата на работникот. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: