НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „ГЕНЕРАЦИЈА“ ВРАБОТУВА ШАНКЕР/КА И КЕЛНЕР/КА!

март 3, 2023

„ГЕНЕРАЦИЈА“ наскоро со официјално отворање во Струмица.

„ГЕНЕРАЦИЈА“ вработува ШАНКЕР/КА и КЕЛНЕР/КА. Пожелно е претходно работно искуство, но не е задожително.

Плата 28.000 денари со платено пензиско и здравствено осигурување + недела неработен ден!

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 325 120

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: