Home

Perdormire
Реклама Струмица

НАЈДОБРИТЕ ВО СТРУМИЦА: МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА ТЕПИСИ „БЕЛА“ – ВАШИТЕ ТЕПИСИ ЌЕ БИДАТ ЗЕМЕНИ И ВРАТЕНИ ВО ВАШИОТ ДОМ ПОТПОЛНО ЧИСТИ!

Home

Нашите теписи, го красат нашиот дом. Машинско перење и сушење на теписи во „БЕЛА“. Јавете се на 071 371 474 и 071 371 494 и тие веднаш ќе дојдат во вашиот дом, ќе ги земат теписите и ќе ви ги врати потполно чисти и сето тоа бесплатно. Одржувајте ги вашите теписи длабински чисти и миризливи а со тоа и хигиената во вашиот дом. „БЕЛА“, најдоброто во Струмица за вашите теписи!

Posted by Машинско перење на теписи "Бела" on Monday, 11 September 2017

После нашето перење, Вашите теписи ќе изгледат како нови ! 1м2- 60 денари1м2 волнени теписи-80 денариКонтакт: 071/371-474

Posted by Машинско перење на теписи "Бела" on Monday, 10 April 2017